Ulei de măceș cu esență de trandafir 20 ml - Sotya

Plăți 100% sigure
În toate cumpărăturile tale

sotya

Cel mai bun preț
Garantat

Transport gratuit!
De la 29 € (*)

Se intoarce
Până la 14 zile

Aplicații
• Leziuni cutanate (vergeturi, cicatrici, fotoîmbătrânire)
• Piele uscată și sensibilizată
• Pentru a spori flexibilitatea pielii

100% ulei de măceș de primă presiune și vitamina E.

Uleiul de măceșe conține niveluri ridicate de acizi grași polinesaturați esențiali (EFA), linoleic și linolenic, 77%, care sunt, în parte, responsabili de acțiunea benefică a uleiului de măceșe în regenerarea pielii.

Uleiul de măceșe este utilizat în industria cosmetică și dermatologică la prepararea cremelor pentru față și corp, loțiuni, șampon, săpunuri etc. Datorită puterii sale ridicate de absorbție, este utilizat și direct pe piele, obținând următoarele beneficii: