ULEI DE COACA pentru beneficii pentru păr, cum să îl folosești și arată părul!
Știi toate beneficiile uleiului de cocos pentru păr?: nutriție, îngrijire, îndreptare ... printre multe altele, descoperă-le! proprietățile uleiului de cocos faceți din această opțiune una dintre cele mai eficiente pentru diverse utilizări. De fapt, este preferat atât pentru îngrijirea personală, cât și pentru hrană și sănătate.
Motivul diferitelor utilizări ale uleiului de cocos Se datorează faptului că conține 90% acizi grași saturați și nu sunt grăsimi saturate dăunătoare, deoarece cele din nucă de cocos au trigliceride cu lanț mediu, foarte benefice și care permit utilizarea de ulei de cocos pentru fata, piele, păr și multe altele.

Postează conținut
Ce este uleiul de cocos?
Est ulei vegetal în prezent este cel mai apreciat datorită proprietăților sale ridicate. Mulți oameni caută în special ulei de nucă de cocos pentru păr.
💡 O substanță compusă dintr-un 90% acizi saturati care se obține din nucă de cocos uscată sau nucă de cocos proaspătă. Desigur, ar trebui să optați întotdeauna pentru ulei de cocos extravirgin.
Nu ratați ocazia de a cumpăra ulei organic de cocos și vedeți singur toate beneficiile sale. Un ulei care nu suferă procese de rafinare care determină o reducere a proprietăților și nutrienților săi, perfect pentru hidratarea părului, îngrijirea și evitarea părului deranjant enervant .
Cumpărați ulei de nucă de cocos
Cumpărarea uleiului de cocos extravirgin este la doar un clic distanță, În Amazon puteți descoperi cele mai bune oferte și prețuri ale acestui produs minunat, indiferent dacă îl doriți pentru îngrijirea părului sau pentru a-l consuma ca alimente.
Beneficii și utilizări ale uleiului de cocos
Ah! dar proprietățile nucii de cocos nu sunt benefice doar pentru părul nostru, ci pentru multe alte lucruri!
Descoperă-le pe acestea utilizări ale uleiului de cocos!
1. Ulei de cocos pentru slăbit
Cu uleiul de cocos extra virgin puteți pierde rapid grăsimea abdominală, da da, cum citesti!
Folosit întotdeauna cu măsură, deoarece are mai multe grăsimi decât alte uleiuri, dar asta Nu se acumulează în corpul nostru în același mod, ci contribuie mai degrabă la arderea grăsimilor și a țesutului adipos din corpul nostru.
Mai departe este bogat în omega 3 și combate colesterolul rău, evitarea posibilelor boli cardiovasculare.
2. Ulei de cocos pentru fata
Poate fi aplicat pe piele, o hidratare suplimentară pe care o veți observa vizibil, dar nu numai atât, este excelentă pentru piele, deoarece are proprietăți antibiotice și antimicrobiene care ne ajută să evităm infecțiile și acneea, este, de asemenea, bogat în vitamina E.
Dar și mai multe proprietăți!
- Hidratant și antioxidant, perfect pentru prevenirea ridurilor și lăsării.
- Liniștitor în psoriazis, dermatită, eczeme și alte infecții.
- Acizii săi grași redau PH-ul pielii.
- Absorbție rapidă, ceva foarte binevenit!
- Acțiune antiinflamatoare și antivacteriană, recomandată pentru tratamentul ciupercilor.
- Protector de raze UV
- Poate fi folosit ca demachiant.
- Ruj.
- La fel ca săpunul, pentru gene ... utilizările sale în produse cosmetice sunt nelimitate și este utilizat în marile mărci de produse cosmetice!
3. Ulei de cocos pentru gătit
V-am spus deja că poate fi folosit pentru a slăbi, dar și pentru a vă bucura de mâncare, aroma sa este intensă, bogată și dulce.
Dacă vă întrebați cum se ia ulei de cocos, nu vă faceți griji, numărul de rețete posibile cu grăsime de cocos este foarte extins: pentru sotat, prajit, prajit, ca inlocuitor pentru unt, patiserie...