GLICERINA VEGETALĂ USP - Produse farmaceutice și alimentare - Produse în Columbia - Columbiamania

GLICERINA VEGETALĂ USP - ALIMENTE ȘI GRAD FARMACEUTIC

Tabelul prețurilor x cantități (Prețuri actualizate: 04 iunie 2020)

35.000 dolari = 1 kilogram
30.000 $ = (kilogramul) de la 10 kilograme sau +
25.000 $ = (kilogramul) de la 50 de kilograme sau +
18.000 $ = (kilogramul) de la 100 de kilograme sau +
15.000 $ = (kilogramul) de la 1000 de kilograme sau +

Comenzi locale și naționale:

Whatsapp 310-3396363

Livrările în Bogota se fac personal la Colina Campestre sau sunt livrate la domiciliul sau compania dvs. prin Interrapidisimo.

Procedură:

Pentru a expedia produsul, efectuați un transfer electronic sau o expediere a valorii stabilite în contul de economii # 396-210457-53 al Bancolombia în numele lui Federico Durán.

Ne trimiteți o chitanță de expediere sau o captură de ecran a transferului electronic sau prin internet către whatsapp-ul nostru. Emitem apoi comanda de expediere. Odată ajuns la sediul Interrapidisimo, vă trimitem factura de expediere cu numărul de urmărire pentru urmărire prin WhatsApp.

Termenul de livrare este de la 8 la 15 ore în Bogotá și de la 24 la 36 de ore pe întreg teritoriul național.

Toate expedierile se efectuează prin servicii inter-rapide, iar clientul anulează serviciul poștal sau poșta certificată contra livrării.

Cu sinceritate.

CE ESTE GLICERINA VEGETALĂ?

farmaceutice
Glicerina sau glicerina, ce este, formula și folosește naturale sau lichide. Glicerina este un alcool vegetal care poate fi prezentat sub formă lichidă sau pastă pentru a face săpun. Formula sa este identică cu cea a glicerolului, un produs care este identificat ca fiind același.

Ce este glicerina?

Glicerina este formată din trei grupări hidroxil și apare odată cu degradarea lipidelor în digestie. Adică, atunci când grăsimile sunt procesate în organism sau sunt supuse unor procese chimice externe. Glicerina poate fi pură sau amestecată cu alți compuși organici și neorganici pentru a produce, de exemplu, săpunuri și creme pentru pielea feței și a întregului corp.

Formula, proprietăți și caracteristici

Este cunoscut sub numele de glicerol în medicină și în industria alimentară. Are nenumărate utilizări și aplicații, de la a fi un ingredient alimentar cu conținut scăzut de calorii până la un ingredient activ hidratant din produse cosmetice sau ca substanță medicamentoasă pentru tulburările intestinale. Deci, să vedem proprietățile glicerinei, formula acesteia și, bineînțeles, beneficiile pentru sănătate ale oamenilor.

Formula glicerină:

  • Densitate: 1,26 g/cm³
  • Masa molară: 92,09382 g/mol
  • Formula semi-dezvoltată: HOCH2-CHOH-CH2OH
  • Viscozitate: 1,5 Pa s
  • Punct de aprindere: 433 K (160 ° C)

Pe lângă aceste caracteristici ale structurii chimice a glicerinei, putem găsi proprietăți pentru:

  • Hidratează pielea
  • Umezi
  • Nivel scazut de calorii
  • Higroscopice, care atrag apa
  • Nu provocați cavități.
  • Laxative

Aportul acestui compus, luând glicerină, determină creșterea carbohidraților în metabolism. Principala sa caracteristică la vedere este că este foarte asemănătoare cu uleiul. Lichid și oarecum gros, deși este de fapt un alcool.

Datorită proprietății sale higroscopice, adică a capacității sale de a atrage moleculele de apă din mediul înconjurător, este ideală combinarea cu șampoane și creme hidratante. Acestea au grijă de piele și pătrund foarte bine în epidermă. Deși servește și alte scopuri. Deci, să le verificăm mai jos.

De asemenea, are beneficii laxative. Acest lucru îl face util ca remediu pentru constipația ocazională. Multe laboratoare farmaceutice îl folosesc pentru a produce supozitoare de glicerină.

Care sunt alte nume pentru glicerină?

  • Flacon cu glicerol
  • Glicerol
  • Propanetriol.
  • 1,2,3-Propanetriol.
  • 1,2,3-Trihidroxipropan.

În funcție de utilizarea pe care o veți da, o puteți găsi sub unul dintre aceste nume. Toți se referă la același lucru. Cel mai frecvent este să-l găsești cu numele de "glicerină" sau "glicerol". Ambele se referă la aceeași substanță care provine din descompunerea lipidelor sau a grăsimilor.