Curatator de ulei de ricin TianDeGuide PEG-40
De către administrator Data intrării

CE ESTE ULEIUL DE CASTOR HIDROGENAT PEG 40?
Uleiul de ricin hidrogenat PEG 40 este un derivat al uleiului de ricin polietilen glicol hidrogenat și funcționează ca agent tensioactiv, solubilizant, emulgator, emolient, agent de curățare și ingredient al parfumului atunci când este adăugat la produse cosmetice sau formulări de produse. Pentru îngrijirea personală. Uleiul de ricin PEG 40 este un ingredient semisolid.
CUM FUNCȚIONEAZĂ ULEIUL DE HIDROGEN PEG 40 CASTOR?
Uleiul de ricin hidrogenat PEG-40 este solubil atât în apă, cât și în ulei și este utilizat în mod tradițional pentru emulsionarea și solubilizarea formulărilor de ulei în apă. Proprietățile sale de îmbunătățire a spumării îl fac ideal pentru utilizarea în produsele de curățare lichide, iar calitatea emolientă de înmuiere și netezire îl face un adaos popular la formulările cosmetice și hidratante pentru îngrijirea părului. Ca agent tensioactiv, uleiul de ricin hidrogenat PEG 40 ajută la scăderea tensiunii superficiale între mai multe lichide sau între lichide și solide. În plus, ajută la îndepărtarea grăsimii din uleiuri și le face să se suspende în lichid. Acest lucru le face mai ușor de spălat și face acest ingredient popular în produsele de curățare faciale și corporale. Ca agent ocluziv, uleiul de ricin hidrogenat PEG 40 creează un strat protector hidratant pe suprafața pielii, care acționează ca o barieră împotriva pierderii naturale de umiditate.