Cum poate aduce măceșa părul nostru Mel i Salut

Ce este uleiul de măceș?

ulei de măceșe, Este un ulei vegetal care este extras din semințele unui copac sălbatic, care face parte din familia trandafirilor, numită Rosa Moschata sau Rosa Rubiginosa.

aduce

Acest ulei este unul dintre cele mai apreciate în lumea cosmeticelor, deoarece oferă beneficii infinite datorită compoziției sale excelente, care constă din numeroși acizi esențiali precum acidul Omega 6, acidul Omega 3 și acidul leonic; antioxidanți și vitamine foarte importante precum retinolul, vitamina A, vitamina C și vitamina E.

Pentru ce putem folosi uleiul de măceș?

Prezența acizilor grași nesaturați precum Omega 3 și 6 sunt esențiale pentru a putea trăi, problema este că organismul nostru nu le poate fabrica, așa că trebuie să le obținem prin alte mijloace, cum ar fi prin alimente sau uleiuri, cum ar fi ulei de măceșe. Pe de altă parte, prezența vitaminelor precum vitamina A, vitamina C sau vitamina E, face ca acest ulei să fie esențial pentru o nutriție adecvată și funcționarea corectă a celulelor, protejându-l și prevenindu-l de radicalii liberi, oxidare și îmbătrânire.

Pentru toate acestea ulei de măceșe Este foarte versatil și îl putem folosi atât pe piele, cât și pe păr. În acest post, mai presus de toate, ne vom concentra asupra infinității de beneficii pe care Rosehip le poate aduce părului nostru.