Cocktail facial hidratant Fauno cu ulei Pracaxi și migdale
Conținut: 20ML

CUM SĂ UTILIZAȚI
Aplicați pe pielea curată și uscată în fiecare zi dimineața și/sau seara. Aplicați o cantitate mică de produs pe față și gât, răspândind cu vârful degetelor până când se obține un strat ușor în toată zona.
PRINCIPII ACTIVE NATURALE
Natura este Originea frumuseții
ULEIUL PRACAXI
Uleiul Pracaxi hidratează pielea, datorită cantității sale mari de acid benic; grăsimi saturate care hidratează și îmbunătățesc elasticitatea pielii datorită capacității sale de hidratare.
ULEI DE MIGDALE
Are capacitatea de a se înmuia, precum și de a trata alergiile cutanate. Conține proprietăți emoliente. Absoarbe foarte repede.
Aplicați pe pielea curată și uscată în fiecare zi dimineața și/sau noaptea. Aplicați o cantitate mică de produs pe față și pe gât, răspândind cu vârful degetelor până când se obține un strat ușor în toată zona. \ n \ n
PRINCIPII ACTIVE NATURALE \ n
Natura este originea frumuseții \ n
ULEIUL PRACAXI \ n \ n
Uleiul Pracaxi hidratează pielea, datorită cantității sale mari de acid bazic; grăsimi saturate care hidratează și îmbunătățesc elasticitatea pielii datorită capacității sale de hidratare. \ n \ n \ n \ n
ULEI DE MIGDAN \ n \ n
Are capacitatea de a se înmuia, precum și de a trata alergiile cutanate. Conține proprietăți emoliente. Se absoarbe foarte repede. \ n \ n \ n \ n "," description_short ":"
- Ulei facial care înmoaie și protejează pielea feței ajutând la menținerea hidratării acesteia, fără a lăsa o senzație de grăsime după absorbție. \ n
- Obținerea unei pieli mai tinere și mai luminoase. \ n
Conținut: \ u00a020ML \ n
Coco-caprilat, etilhexil stearat, dicaprilil carbonat, Caprylyc \/Capric Trygliceryde, Propylheptyl Caprylate, Rosmarinus Officinales Leaf Oil, Penthaciethra Macroloba Seed Oil, Algania Spinosa Kernel Oil, Pronus Oil Amigdalus Dulcis Oil, Olea \ n
REALIZĂM FIECARE DIN INGREDIENTELE LUI, AȘA PUTEȚI CUNOAȚI UN MIC MULTE DENUMIRI INCI ALE INGREDIENTELOR: \ n
INCI: Coco-Caprylate \/Caprate \ n
Observație: Ingredient de origine vegetală obținut din nucă de cocos. \ n
Beneficii: Are o biocompatibilitate ridicată cu pielea noastră, de aceea are capacitatea de a pătrunde și de a ajuta pielea noastră să se repare singură. Acționează ca un emolient și oferă o senzație incredibilă de moliciune pe piele. \ n
INCI: stearat de etilhexil \ n
Beneficii: Steeric \ u00e1cid este, de asemenea, legat de conținutul natural de acizi grași din piele, făcându-l ideal pentru prepararea pielii. În plus, conferă produsului cantitatea corectă de vâscozitate, acționează în același timp și ca agent de îngroșare. De asemenea, formează o peliculă pe piele, o barieră hidrofobă care nu permite umezelii să treacă prin și afară din piele. \ n