Care sunt beneficiile uleiului de argan asupra corpului dumneavoastră?
ulei de argan Este, de asemenea, cunoscut sub numele de aur de deșert. Este un produs cosmetic și comestibil care se obține după procesul de uscare prin expunerea la soare a fructelor arganului. După ce aceste fructe sunt uscate, sămânța este extrasă manual și este presată la rece, un proces mecanic fără substanțe chimice.

Este alcătuit dintr-un procent ridicat de acizi grași esențiali în 80% și tocoferoli, care este vitamina E, care este un antioxidant, cantitatea sa ridicată facilitând conservarea sa la nivel național. Identificați uleiul de argan pur prin acesta miros ușor, atingerea sa este deschisă, iar culoarea sa este translucidă, nu întunecată. Datorită proprietăților sale, are multiple utilizări cosmetice.
Poate fi folosit ca ulei pur sau ca parte a compoziției produselor dermofarmaceutice, cum ar fi smântână, emulsie, ser, spălare corporală, șampon sau exfoliant. Printre utilizările sale, se recomandă hidratarea părului, deoarece îi conferă strălucire și moale, în același mod în care hidratează și întărește și unghiile. De asemenea, este ideal ca hidratant pentru corp, favorizând refacerea acestuia fără aspect gras.
Deoarece nu este gras, utilizarea acestui ulei este potrivită pentru pielea grasă sau cu tendințe acneice. De asemenea, se vindecă, așa că se recomandă vindecarea rănilor și arsurilor; previne și diminuează apariția vergeturilor. Acest ulei este ideal pentru a elimina și preveni semnele îmbătrânirii, acționează ca un produs eficient împotriva îmbătrânirii.