Beneficiile propolisului pe pielea ta

Există o preocupare crescândă pentru salvarea albinelor, acum veți înțelege unul dintre motivele pentru care

Albina este aliatul nostru cosmetic, este singura insectă căreia îi pasă de pielea noastră. Amuzant cum această insectă care zumzăie din floare în floare și că are o înțepătură care ne place să ne placă Poate fi din cauza acelei capacități de sacrificiu care îl determină să se sinucidă dacă este necesar să-și protejeze stupul sau cu siguranță este din cauza cantității de lucruri pe care le face pentru noi și pentru restul planetei. Pe lângă faptul că este esențial pentru polenizarea a 80% din plante, Ne furnizează miere, lăptișor de matcă și ceară, dar și propolis sau propolis, unul dintre cele mai necunoscute produse realizate de albine dar și unul dintre cele mai importante. Un antibiotic cu funcții unice la nivel cosmetic, cunoaște-i.

Propolisul este o substanță cu o culoare maro și o aromă dulce pe care albinele le produc și le folosesc pentru a repara găurile și fisurile care apar în stupii lor. Și această funcție restaurativă ne oferă cheia utilizării sale și a principalelor proprietăți. Dacă ați răcit în această iarnă, este posibil ca farmacia să vă fi oferit siropuri de propolis pentru a vă întări apărarea și combate simptomele, deoarece este considerat, printre altele, antibioticul naturii. Dar proprietățile sale merg mai departe, deoarece sunt și vindecătoare, regenerante, antioxidante, antiinflamatorii, analgezice și antialergice. Caracteristici care sunt utilizate și de lumea cosmeticelor.

Toate aceste proprietăți îl fac ingredientul perfect pentru orice tip de piele, dar ei sunt cei prezintă mai multe probleme cei care vor aprecia cel mai mult. Dar tocmai datorită capacității sale de vindecare și regenerare devine un mare aliat al pielii care are urme de acnee sau orice alt tip de cicatrice, deoarece ajută la înmuierea și eliminarea lor.

Este, de asemenea, perfect pentru piele cu tendinta de grasime și granite, pentru acțiunea sa antibacteriană, antiinflamatorie și capacitatea sa de a reglează secreția sebacee. Și este minunat ajutor pentru pielea sensibilă și roșie datorită proprietăților sale antiinflamatorii și pentru că întărește bariera naturală de protecție a pielii. Și dacă toate cele de mai sus nu ar fi fost suficiente este un ingredient perfect pentru combaterea îmbătrânirii datorită capacității sale regenerative, protectoare și antioxidante.