Acid lactic
Acidul lactic este un acid alfa-hidroxi (AHA) care are proprietăți astringente și hidratante, fiind, de asemenea, o bună reînnoire celulară. În doze mici acționează ca un hidratant și în doze mari acționează ca un exfoliant. Este un balsam bun pentru păr, conferindu-i strălucire și eliminând mătreața. De asemenea, este utilizat pentru scăderea pH-ului în preparatele cosmetice precum creme, seruri, șampoane etc.
Pregătim și livrăm în aceeași zi comenzile confirmate înainte de ora 13:00 în zilele lucrătoare. Comenzile care vin mai târziu sau în zilele de sărbătoare vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare.
90% din comenzi ajung la destinație în următoarea zi lucrătoare, restul ajung de obicei în 2 zile (cu excepția cazului în care există un incident).
Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 60 €
Pregătim și livrăm în aceeași zi comenzile confirmate înainte de ora 13:00 în zilele lucrătoare. Comenzile care vin mai târziu sau în zilele de sărbătoare vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare.
90% din comenzi ajung la destinație în următoarea zi lucrătoare, restul ajung de obicei în 2 zile (cu excepția cazului în care există un incident).
Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 60 €
Descrierea acidului lactic 80%
Acidul lactic este un acid alfa-hidroxi (AHA) care are proprietăți astringente și hidratante, fiind, de asemenea, o bună reînnoire celulară. În doze mici acționează ca un hidratant și în doze mari acționează ca un exfoliant. Este un balsam bun pentru păr, conferindu-i strălucire și eliminând mătreața.
De asemenea, este utilizat pentru scăderea pH-ului în preparatele cosmetice precum creme, seruri, șampoane etc. Pentru a scădea pH-ul: câteva picături până când verificați pH-ul corect
Detalii
| Inci | Acid lactic |
| Ambalare | Sticla de sticla |
| Extracţie | Fermentarea zahărului |
| Dozare (ca hidratant) | 0,5% până la 5% |
| Dozare (ca exfoliant peeling) | 5% până la 10% |
| Certificate | AMBALAJ ECO |
Proprietăți
- Acidul lactic are proprietăți astringente și hidratante, fiind de asemenea o bună reînnoire celulară.
- În doze mici acționează ca un hidratant și în doze mari acționează ca un exfoliant.
- Este un balsam bun pentru păr, conferindu-i strălucire și eliminând mătreața.
- De asemenea, este utilizat pentru scăderea pH-ului în preparatele cosmetice precum creme, seruri, șampoane etc.
Aplicații
Precauții
- A se păstra într-un loc răcoros și uscat într-un recipient bine închis și ferit de lumină.
- Utilizare exclusiv cosmetică.
- Dacă simțiți disconfort atunci când îl aplicați, clătiți cu multă apă.
Mai multe informatii
Calitate garantata
La Jabonarium, garantăm calitatea produsului, răspunzând rapid la orice incident din e-mailul nostru sau numărul de telefon de contact. Suntem disponibili pentru orice aveți nevoie.
Suntem foarte dedicați mediului, cu care vă rugăm să aruncați produsul în containerul corespunzător la sfârșitul duratei sale de viață.
Folosim ambalaje și ambalaje ecologice, minimizând utilizarea materialelor plastice și acordând prioritate materialelor și cartonului reciclat. Reciclează aceste materiale pentru a finaliza ciclul lor de viață.
Întrebări despre acidul lactic 80%
Salut bună seara. Întrebarea mea este, odată ce recipientul cu acid lactic este deschis, cât ar dura fără să se strice? Trebuie să-l păstrați într-un mod special ?
Toate cele bune. Mulțumesc mult
Rețete cu acid lactic 80%
Rețetă serică exfoliantă cu acid alfa hidroxi acid

Am ajuns cu ultima rețetă a anului, și ce rețetă! Lino ne aduce la # LaPotinguería a Ser exfoliant cu acid alfa hidroxi acid, dar nu numai asta, ci pe lângă faptul că face rețeta, el ne va explica cum se efectuează alte tipuri de peeling chimic de casă variind acizii lor. Lino ne dă până la excela pentru a putea calcula proporțiile.