Ulei de ricin pentru sănătate, utilizare și contraindicații ale ricinei AATP
Uleiul de ricin oferă multe Beneficii pentru piele, păr și sănătate, în general, are însă și contraindicații și efecte secundare.

În antichitate, uleiul de ricin era folosit ca purgativ, pentru a vindeca răcelile și a reduce febra, dar mii de ani mai târziu, Beneficii din acest ulei pentru sănătatea noastră s-au multiplicat dramatic pentru a deveni o tendință.
În plus, pentru a oferi multe Beneficii pentru piele, păr și sănătatea în general, uleiul de ricin este utilizat în diverse produse, cum ar fi cosmetice, săpunuri și, de asemenea, medicamente. În continuare, vom detalia detaliile proprietăți și secretele pe care le încorporează acest produs, care este adesea numit „miraculos”.
Ce este uleiul de ricin și la ce servește?
Uleiul de ricin este un triglicerid, compus din acizi grași esențiali și o cantitate mare de vitamina E, proteine, minerale și are proprietăți antifungice, antiinflamatorii și antibacteriene.
Este extras din semințele unei plante numite bob de ricin (Ricinus communis) - originar din India - care este o toxină foarte puternică. Dar consumul de Ulei de ricin Nu este periculos, ci chiar opusul.
Acest produs are infinități de Beneficii pentru sănătate, dar este mai mult legat de constipație și, de asemenea, servește la reducerea durerii, ameliorarea rănilor piele, întărește unghiile, reduce cearcănele și ajută la îmbunătățirea păr uscat sau deteriorat.
Are o multitudine de utilizări și beneficii, în special pentru îngrijirea pielii și a părului.
Utilizarea și proprietățile uleiului de ricin
Uleiul de ricin este, de asemenea, cunoscut sub numele de Ulei de castor si este aplicații sunt multiple.
1. Aveți grijă de piele: uleiul de ricin este un hidratant excelent și de aceea este folosit în multe creme. Servește pentru a înmuia și proteja derma, precum și pentru a trata pielea foarte uscată, arsurile și rănile superficiale. Este un mare aliat pentru combaterea îmbătrânirii piele.