Ulei de ricin - Naturcos - Cosmetice naturale
Uleiul de ricin este un ulei presat la rece din bobul de ricin și are o consistență destul de groasă. Acționează ca o barieră de protecție împotriva influențelor mediului asupra pielii. Componenta principală a uleiului este acidul ricinoleic, care are proprietăți antiinflamatorii. În îngrijirea părului, acest ulei ajută la reducerea mătreții. Ideal pentru curățarea profundă a pielii predispuse la acnee, ajută și la combaterea ridurilor și a vergeturilor.
Genele și sprâncenele: Aplicați câteva picături de ulei de ricin pe gene și sprâncene în fiecare seară înainte de culcare.
