Ulei de Amla pentru păr O COMORIE NECUNOSCUTĂ!

Amla sau Phyllanthus emblica, este un copac originar din India. Din ea se nasc fructe rotunde numite Amlaki sau coacăze indiene cu aspect de boabe sau prune mici și din care se extrage celebrul ulei Amla. E foarte apreciat în medicina naturală dar în Occident este folosit pentru tratamente cosmetice și despre asta am venit să vă vorbesc astăzi.

pentru

Am descoperit-o foarte recent și a fost la recomandarea unui vecin indian. Nu auzisem niciodată de acest ulei și trebuie spus și asta se știe foarte puțin despre el în Europa. Așadar, sunt de două ori recunoscător nu numai pentru recomandarea dvs., ci și pentru faptul că mi-ați oferit mai multe rețete pe care, bineînțeles, le voi împărtăși în scurt timp.

Pentru a vă face o idee ... Fructul Amla conține de 30 de ori mai multă vitamina C decât o portocală simplă, pe lângă conținerea altor vitamine.

Este un aliment foarte râvnit pentru proprietățile sale medicinale:

  • Este un antimicrobian și antiviral
  • Ajută sistemul imunitar
  • Crește elasticitatea articulațiilor
  • Tratează problemele digestive, afecțiunile ochilor și chiar diabetul.

Indicații ale uleiului Amla în tratamentele cosmetice

  • Hrănește și întărește nu numai părul, ci și pielea capului
  • Combateți mătreața și tratați psoriazisul
  • Stimulează creșterea părului
  • Contribuie luminozitate și elasticitate La piele
  • Este renumit pentru preveni caderea parului
  • Evitați rupere capilară
  • Ajutor pentru sigila cuticula parului ( varfuri despicate)
  • Lupta frizz sau frizz