Știați că uleiul de in are numeroase beneficii

Conținutul său ridicat de acizi grași esențiali face ca uleiul de in să aibă caracteristici antiinflamatorii.

Puterea sa nutritivă ridicată este unul dintre punctele sale forte. În plus, are grijă de corp și piele, datorită capacității sale de a combate acneea, de a trata petele sau de proprietățile sale antiinflamatoare. Noi vorbim despre uleiul de in, unul dintre superalimentele cu mai multe proprietăți și beneficii pentru corpul nostru.

unul dintre

Acest ulei de origine vegetală este obținut din presarea la rece a semințelor de in, clasificate drept superalimente datorită conținutului ridicat de acizi grași Omega-3 și Omega-6 și puterii lor nutritive ridicate. Se utilizează în produse alimentare și cosmetice, acest nutrient este foarte util pentru sănătatea noastră, atât de mult încât este inclus din ce în ce mai mult în cămarile noastre ca bază pentru a însoți salatele, carnea, peștele și, mai presus de toate, pentru a adăuga bolurile cu iaurt, așa că în tendințe astăzi.

Dar în format de ulei este, de asemenea, un ingredient puternic de inclus în formularea produselor cosmetice și de înfrumusețare.

La rândul său, combate petele de pe piele și arsurile solare: Este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru vindecarea arsurilor și vindecarea rănilor, deoarece favorizează regenerarea țesuturilor pielii. În plus, curăță petele cauzate de radiația solară.