Cumpărați pachet 2x ulei de cocos 450 g Maya Gold Organic Naturitas

Transport gratuit din 45 €
Se intoarce până la 14 zile
Plata securizata cu:
Puteți returna produsul, dacă nu a fost utilizat și în ambalajul original, în termen de 14 zile de la data confirmată a livrării De ordin.
Vă explicăm pas cu pas cum funcționează returnarea comenzii:
- Creați o cerere de returnare
- Împachetați și pregătiți cutia
- Livrați coletul transportatorului
- Așteptați rambursarea în metoda dvs. de plată
Cum pot face cererea de returnare?
Contactați serviciul nostru pentru clienți (informat despre numărul comenzii) și solicitați o rambursare parțială sau totală a achiziției dvs. prin oricare dintre următoarele canale:
Valorile produsului
- Bio
| Nu face |
| Nu face |
| Nu face |
Descriere
Ce este uleiul de nucă de cocos organic Maya Gold?
Uleiul de cocos Maya Gold este un ulei de măsline extravirgin organic, pur și fără miros . Pentru a-și menține toate proprietățile nutritive și benefice, pulpa de nucă de cocos este uscată și extrasă la rece din nucile colectate manual, uleiul obținut este filtrat de mai multe ori pentru a obține un produs foarte pur.
Folosind ulei de nucă de cocos organic Maya Gold:
Uleiul de cocos este indicat atât pentru alimente, cât și pentru uz cosmetic.
Ulei de cocos pentru uz alimentar:
Uleiul de cocos este ideal pentru orice tip de bucatarie . Dacă este încălzit la temperaturi foarte ridicate, nu își schimbă structura și nu eliberează substanțe nocive în alimente. La nivel molecular, este alcătuit din grăsimi saturate cu lanț mediu care pot ajunge rapid la ficat, pot furniza energie și arde grăsimi. De asemenea, oferă mulți micronutrienți, cum ar fi vitamina K, vitamina E, colină și fier și este un antioxidant.
În alimente, poate fi folosit în multe rețete: ca înlocuitor al untului din prăjituri, pentru a umple dulciurile, dar poate fi adăugat și la piureuri, cafea, întins pe pâine prăjită sau mai simplu Se folosește în locul uleiului de măsline la gătit. Mulți oameni folosesc și uleiul de cocos ca superaliment. A lua o linguriță de ulei de nucă de cocos înainte de mese ar ajuta la reducerea poftei de mâncare.
Ulei de cocos pentru piele și cosmetice:
Uleiul de nucă de cocos Maya Gold, inodor, are nenumărate utilizări în produsele cosmetice datorită acestuia proprietăți hidratante cunoscut de milenii printre populațiile tropice din care provine.
Poate fi folosit ca:
- Unt hidratant pentru față, corp și buze, care este răspândit pur pe piele;
- Mască sau balsam de păr, lăsându-l și apoi clătește;
- Demachiant, este excelent pentru demachiere și hidratare;
- Scrub pentru corp, combinat cu alte ingrediente naturale (de exemplu, zaț de cafea pentru un efect energizant)
- Produs împotriva vergeturilor
- Ingredient în rețete cosmetice DIY.
Care sunt beneficiile uleiului de cocos?
Uleiul de nucă de cocos Maya Gold este excelent pe față datorită hidratării profunde pe care o asigură. Pielea ta va fi hidratată mult timp și în straturile cele mai adânci. Datorită acizilor grași pe care îi conține, este antifungice și antibacteriene, ceea ce îl face, de asemenea, excelent ca cremă după bărbierit pentru bărbați . Ca antioxidant, mulți îl folosesc și ca cremă de noapte anti îmbătrânire.
Cu toate acestea, trebuie luat în considerare faptul că, în anumite piele predispuse, poate avea și un efect comedogen, din acest motiv, este întotdeauna bine să faceți câteva teste înainte de a începe o rutină de înfrumusețare cu acest produs.