Beneficiile gotu kola pe piele

Gotu kola, cunoscută și sub numele de Tiger Grass, este una dintre plantele cu cele mai multe beneficii pentru piele în produsele cosmetice naturale. Originea sa se află în Asia și este un element esențial în cadrul ritualului ayurveda. Vă spunem toate proprietățile gotu kola, astfel încât să puteți începe să vă bucurați de ele acum.
gotu kola, iarba tigru sau gotu kola Este una dintre cele mai utilizate plante medicinale din lume în cosmetică și farmacie datorită numeroaselor sale beneficii. Această plantă medicinală este născută în țări precum India sau Sri Lanka și este una dintre cele mai utilizate în Ayurveda, ritualul indian care își bazează principiile pe echilibru și bunăstare. Dacă tot nu știi toate beneficiile pe care le are gotu kola pentru pielea și sănătatea ta, îți lipsește unul dintre plante medicinale care ar putea fi soluția pentru oricare dintre problemele de piele, intestinale sau circulatorii.
Browserul dvs. nu poate afișa acest videoclip
Înainte de a fi folosit ca o componentă importantă în multe produse cosmetice, a fost un planta medicinala utilizat în ceaiuri din plante sau suplimente nutritive datorită beneficiilor sale multiple pentru sănătatea internă. Desigur, dacă sunteți gravidă sau alăptați, vă recomandăm să consultați medicul înainte de a începe să luați iarbă de tigru.
Acestea sunt toate avantajele gotu kola:
- Are beneficii pentru circulație, previne probleme precum varicele sau varicele. De asemenea, acționează ca un vasodilatator cerebral, ceea ce favorizează concentrarea noastră.
- Este un antiseptic și antibacterian natural, ne poate ajuta la îmbunătățirea simptomelor proceselor gripale sau a răcelii.
- Este diuretic, ne permite să eliminăm toxinele cu o viteză mai mare, deci are un efect detoxifiant important. Este o opțiune bună în dietele de slăbire, deoarece ajută la prevenirea retenției de lichide.
- Te ajută să obții o stare de relaxare, perfectă pentru a combate stresul în cele mai dificile momente sau pentru a controla problemele de anxietate.