Ulei din semințe de bumbac pentru a face produse cosmetice naturale

Ulei din semințe de bumbac

Rafinat - din semințe fără manipulări genetice

pentru

Atenție: Ultimele articole în stoc!

Opțiuni de produs:

Achiziționând acest produs puteți ajunge până la 8 puncte de loialitate. Coșul dvs. va fi total 8 puncte de loialitate care poate fi transformat într-un voucher de reducere de 0,16 € .

Ulei rafinat din semințe de bumbac

Fără manipulări genetice (fără OMG)

Uleiul de semințe de bumbac este un ulei bogat în vitamina E (tocoferol) și este bogat în acid linoleic, acid palmitic, calciu, magneziu, fosfor, fier și altele. Conținutul ridicat de vitamina E îi conferă o stabilitate ridicată.