Ulei de ricin, înapoi la modă

ricin

În engleză se numește ulei de ricin și de aceea este prost tradus în spaniolă. Mulți oameni îl numesc ulei de ricin, dar, cu toate acestea, ne referim la celebrul ulei de ricin. Se obține din semințele plantei Ricinus communis. Aproape 50% din greutatea plantei este ulei.

Este din nou uleiul de ricin la modă?

Spunem din nou, deoarece în produsele cosmetice naturale Terai este unul dintre ingredientele noastre de bază de la înființarea mărcii. În plus, este un ulei folosit încă din splendoarea civilizației egiptene. Egiptenii au folosit semințele acestei plante pentru purjare, ca laxativ. De asemenea, pentru a accelera travaliul sau pentru a vindeca răcelile și a reduce stările febrile. Totuși, nu a avut întotdeauna o utilizare medicinală. În doze mari poate provoca greață, vărsături, colici și diaree acută. Aceste caracteristici au făcut ca uleiul să fie folosit și ca element de pedeapsă și tortură.

Acum, câteva mii de ani mai târziu, când utilizarea sa devine din nou o tendință. Desigur, o tendință pentru beneficiile sale. Vrei să știi care?

Creșterea laptelui matern?

În magazinul online de produse cosmetice naturale Terai puteți găsi mai multe informații despre uleiul organic de ricin. Este un ulei foarte vâscos și cu absorbție redusă. Este bogat în Omega 6 și 9 și este un balsam excelent pentru piele. Îl recomandăm pentru tenul gras. Pe de altă parte, favorizează creșterea genelor și întărește unghiile casante. Poate fi aplicat și pentru tratamente la fața locului.