Pentru ce este uleiul de cocos? Cunoașteți beneficiile sale IDEI Mercado Libre Columbia

Beneficiile uleiului natural de cocos sunt enorme: te ajută să slăbești, este bun pentru îngrijirea pielii și este delicios să gătești. Vă spunem cum să îl utilizați.

uleiul

Uleiul de cocos este la modă. Deși a fost întotdeauna folosit în cosmetică și gătit, în prezent există un adevărat boom în utilizarea acestui produs natural. Iar realitatea este că este o sursă de beneficii abundente. Dar pentru ce este uleiul de cocos?

Pentru început, uleiul de cocos oferă beneficii pentru sănătate, poate fi folosit la gătit și este foarte util în îngrijirea pielii și a părului.

Uleiul de nucă de cocos virgin provine din presarea pulpei acestui fruct și este compus aproape în întregime din acizi grași cu lanț mediu și substanțe antioxidante.

Printre contribuțiile sale la sănătate, uleiul de cocos întărește sistemul imunitar care protejează organismul împotriva microorganismelor și bolilor, îmbunătățește nivelul colesterolului, favorizează digestia și circulația intestinală, ajută la arderea grăsimilor abdominale și crește senzația de sațietate.

Dar are și o putere hidratantă foarte mare, de aceea este recomandat să păstrezi pielea sănătoasă și strălucitoare.

Ulei de cocos Virgin 1l Titoté - L la 32500 USD

Ulei de cocos extra virgin organic 1lt - kg la 45 USD

Ulei de cocos Extrairgen X500ml - Unitate la 39700 USD

Ulei organic de cocos extra virgin 1 - ml la 119 USD

Ulei de cocos virgin 1,6 litri Natural 54oz Ulei organic 6653

Ulei organic de nucă de cocos Usa Viva Naturals Extra Virgin Salomon

Ulei de cocos organic extravirgin 100% natural

Ulei organic de nucă de cocos Usa Viva Naturals Extra Virgin Salomon

Ulei de nucă de cocos 100% pur 500 Ml

Ulei de nucă de cocos Virgin X 220 Ml - L la 22500 USD

Cum se utilizează uleiul de cocos pentru piele

Dacă doriți să știți la ce servește uleiul de cocos, vă spunem că una dintre principalele sale utilizări este în îngrijirea pielii.

Datorită bogăției sale nutriționale, uleiul de cocos a fost utilizat pe scară largă de către industrie la fabricarea cremelor hidratante, a săpunurilor și a altor produse cosmetice pentru a înfrumuseța pielea.

Uleiul de cocos este mai eficient decât cremele medii datorită efectului său hidratant profund și de lungă durată. Ajută la întărirea diferitelor straturi interne ale pielii și promovează eliminarea celulelor moarte de la suprafață, făcându-l mai moale și mai fin.

Pe fata o poti aplica ca orice alta crema, dimineata si noaptea. Deși la început observați un aspect ușor gras, acest efect dispare rapid când este absorbit.

O altă utilizare a uleiului de cocos este de a îndepărta machiajul, chiar și de a elimina rimelul impermeabil și ca ruj atunci când este în stare solidă. De asemenea, este eficient în reducerea vergeturilor, petelor și a altor pete de pe piele.