Acidul bio-succinic și proprietățile sale în produse cosmetice - Latam cosmetic

Acidul succinic a fost produs în mod tradițional sintetic din ulei fosil sau printr-o distilare costisitoare de chihlimbar. În ultimul deceniu, noi metode de producție au fost dezvoltate industrial prin procese biotehnologice (denumite acid bio-succinic)

proprietățile

Acidul succinic a fost produs în mod tradițional sintetic din ulei fosil sau printr-o distilare costisitoare de chihlimbar. În ultimul deceniu, noi metode de producție au fost dezvoltate industrial prin procese biotehnologice (denumite acid bio-succinic). În căutarea mai multor ingrediente naturale, piața produselor cosmetice are acum acces și la un nou ingredient pe bază de plante.

Acid bio-succinic: un nou agent multifuncțional puternic și natural

Acidul succinic este un acid dicarboxilic alifatic (diacid) și apare în mod natural în organismele vii. Acest diacid este o cale de intrare către ciclul Krebs care are loc în mitocondriile găsite în toate celulele corpului uman. Acidul succinic furnizează energia necesară funcționării organismului și, prin urmare, participă la o varietate de acțiuni biologice importante.